Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Auto Jumpstarter, Powerbank en Compressor Lokithor JA301, 2000A, 20000mAh, 10-150 PSI Multifunctionele 4-in-1 auto startbooster

Lokithor
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • De handige en veelzijdige Lokithor JA301, naast zijn startboosterfunctie, dient ook als powerbank, compressor en zaklamp. Een lege accu zal nooit meer een probleem zijn.
  • Brede compatibiliteit - u kunt benzine- en dieselmotoren tot 8 liter starten, uw apparaten opladen en dankzij de compressorfunctie de luchtdruk in uw banden bijvullen.
  • Veilig gebruik dankzij een reeks beveiligingen tegen kortsluiting, overspanning en oververhitting.
  • Real-time accuvoltage detectie, bandenspanningscontrole en de mogelijkheid om uw apparaten snel op te laden.
159,95 €

Aantal stuks:

 

Lokithor JA301 - Powerbank, Jump Starter en Compressor in één apparaat

Wat is een Car Jump Starter?

Een Car Jump Starter, oftewel een voertuigstartapparaat, is een onmisbaar hulpmiddel voor elke automobilist. Deze compacte, draagbare gadget maakt het snel en gemakkelijk om de motor van uw voertuig te starten in geval van een lege accu. Dankzij de jump starter-technologie hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over situaties waarin uw auto niet wil starten. Sluit eenvoudig de jump starter aan op de accu, en de krachtige startstroom zal u snel weer mobiel maken. Vergeet de problemen met de startmotor of pogingen om hulp van andere automobilisten in te roepen. Investeer in een Car Jump Starter en wees ervan verzekerd dat u nooit meer met uw auto aan de kant van de weg komt te staan.

Capaciteit 20000mAh, startstroom 2000A, Compressor met een druk tot 150 PSI

Is uw accu leeg? Heeft u een powerbank nodig onderweg? Of moet u de banden opblazen terwijl u onderweg bent? Het Lokithor-apparaat is een bijzonder praktisch en veelzijdig gereedschap dat in vele situaties van pas zal komen. De jump starter is zeer compatibel, wat betekent dat hij niet alleen gemakkelijk uw auto kan starten, maar ook uitstekend geschikt is voor boten, grasmaaiers, SUV's en vele andere voertuigen. Dankzij diverse beveiligingen kunt u het apparaat altijd veilig gebruiken, en de powerbankfunctie stelt u in staat om uw telefoon of tablet op te laden wanneer dat nodig is. Gebruikers van het apparaat zullen ook de ingebouwde zaklamp waarderen, die zorgt voor zichtbaarheid na zonsondergang.

Jump starter met powerbank-, bandenpomp- en zaklampfunctie.

Betrouwbaar

De jump starter heeft veel handige functies, waaronder het detecteren van de bandenspanning en de mogelijkheid om de accu op te laden. Het kan ook tussen BAR/PSI-eenheden schakelen, met een meetnauwkeurigheid van ±2 PSI en een maximale druk van 150 PSI. De set bevat 3 soorten inflatie-naalden, waardoor u lucht kunt bijvullen in verschillende apparaten, zoals auto's, fietsen, kajaks, ballen en nog veel meer.

Jump starter met powerbank-, bandenpomp- en zaklampfunctie.

Brede compatibiliteit

Dankzij de startstroom van 2000A kan de jump starter uw voertuig binnen slechts 1-3 seconden starten. Het is geschikt voor benzinevoertuigen tot 8 liter en dieselvoertuigen tot 6 liter. Het werkt samen met auto's, motorfietsen, boten, campers, ATV's, grasmaaiers en vele andere voertuigen. Bovendien kan het apparaat tot wel 180 dagen in stand-bymodus werken en slechts een kleine hoeveelheid stroom verbruiken.

Jump starter met powerbank-, bandenpomp- en zaklampfunctie.

Veilig voor uw voertuig

De Lokithor jump starter detecteert het accuvoltage in realtime en informeert u over eventuele fouten. Het is uitgerust met verschillende beveiligingen, waaronder bescherming tegen kortsluiting, overspanning en oververhitting, zodat u het veilig kunt gebruiken.

Jump starter met powerbank-, bandenpomp- en zaklampfunctie.

Veelzijdig

Naast de jump starterfunctie dient de Lokithor JA301 ook als powerbank en zaklamp. Met de USB-poort kunt u eenvoudig uw telefoon, tablet of andere apparaten opladen. Het ondersteunt snelladen via USB 3.0. De LED-zaklamp heeft 3 werkmodi: diffuus licht, stroboscoop en SOS.

Jump starter met powerbank-, bandenpomp- en zaklampfunctie.

Set bevat:

· Jump starter JA301
· Klemmen x2
· Adapter
· USB-C-kabel
· Opbergtas

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      74Wh
      Spanning:
      12V
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Lokithor
      afmeting:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Gewicht:
      1.77 kg
      Model:
      JA301
      LED zaklamp:
      Ja
      Werktemperatuur:
      0 - 45 °C
      opslagtemperatuur:
      van -20°C tot 50°C
      vitaliteit:
      Meer dan 1000 cycli
      oplaadtijd:
      4 - 7.5 uur
      Haven:
      1 x USB-C (5V/3A, 9V/2A) 1 x USB-A (5V/3A, 9V/2A)
      Maximale stroom:
      2000A
      Productcode:
      JA301
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.